Armeka AB - Box 10076 - 121 27 Stockholm-Globen
Armeka ESD självstudiekurs Basic

Detta är en ny och efterfrågad tjänst. Kursen är avsedd att användas främst som en enkel introduktion för nyanställd, semestervikarie eller liknande. Detta för att kunna komma igång med arbetet i avvaktan på att ordinarie utbildning kan genomföras.

För 550:- + moms som faktureras på ditt företag kan du genomgå denna utbildning. OBS att varje inloggning debiteras så se till att göra hela utbildningen på en gång! Det finns möjlighet att gå igenom utbildningen flera gånger så länge du är inloggad.

Detta bildspel tar ca 15-20 minuter att gå igenom, därefter har du grundläggande kunskaper i hur statisk elektricitet uppkommer, riskerna med ESD och elektronik och givetvis hur du undgår att skada den känsliga elektroniken.

För att få tillgång till utbildningen, registrera dig här. Ett mail kommer skickas till den e-postadress du angivit med en länk till utbildning.

Ett villkor för att få tillgång till kursen är att du godkänner kostnaden 550:- per inloggning och att du varken helt eller delvis kopierar innehållet eller på annat sätt sprider detta. Efter inloggning är kursen aktiv i en (1) timma.