Armeka AB - Box 32053 - 126 11 Stockholm
Nyhetsbrev 35 Augusti 2008
Förlängt sommarerbjudande! Vårt sommarerbjudande, med sko- och handledsbandstestare tillsammans med nya standarden och lite info, är förlängt till sista augusti. Många var på semester under juli och det är väl synd om du och dina kolleger missar detta? Den nya standarden innehåller en del nyheter som vi berättade om i förra nyhetsbrevet och det är inte fel att uppdatera sitt egna interna regelverk.

Webbshoppen växer! Vi arbetar vidare med vår webbshop, under ”Komponent- och produktförvaring” samt ”Transportlådor” finns numera ett urval av vårt sortiment inlagt, lite nyheter finns även under ”Kontroll av skor och handledsband” och en ny prisbillig klar antistatisk tejp från Charleswater. Surra gärna runt lite i webbshoppen och kom med kritik och förslag till förbättringar. Shoppen är till för er och vi strävar efter att göra den så tydlig och lättnavigerad som möjligt. Men det är lätt att bli hemmablind!

Glöm inte att anmäla dig till ESD-Koordinatorutbildningen 24 september! Glöm inte vår ESD-Koordinatorkurs den 24 september – anmäl dig redan nu innan du börjar få för mycket bokat i almanackan! Innan dess kan du förstås besöka ESD Associations 30:e ESD-Symposium i Tucson, Arizona, USA den 7-12 september. Kenth som besöker evenemanget kommer dock att berätta lite om nyheter och trender på Koordinatorkursen så du spar såväl tid som pengar att komma till Stockholm den 24:e :-)
Vi kommer berätta mer om ESDA´s symposium och det extra innehållet i Koordinatorkursen i ett extra utskick lite senare.

Vi utvecklar våra EX-kurser! Som en liten avslutning vill jag gärna berätta att vi utökar vårt kursutbud inom EX-segmentet men då även med en koppling till elektronikindustrin. I Steg 1 handlar det om en ca två timmar lång information med tyngden förlagd på ekonomi och risker – målgruppen är företagsledare, chefer, kvalitets- och säkerhetsansvariga och andra beslutsfattare som behöver en belysning om riskerna med ESD. Vi arbetar även med en fortsättning på denna kurs med ett Steg 2 respektive Steg 3 där vi jobbar djupare i organisationen och också anpassar innehållet till den egna verksamheten. Som grund för denna utveckling ligger att allt fler kunder arbetar med elektronik även inom EX-miljöer.
Startskottet för denna första kurs blir den 11 september och vi kommer snart med mer konkret information men önskar du redan nu veta mer så kontaktar du oss givetvis!

(önskar du få vårt nyhetsbrev, sänd ett mail till Bjarne)